Waarschuwing oude browser
 

Wijziging aanvangstijd JO17-1 op 4 mei: 14:45 uur

Aanvang van de wedstrijd SV Brandevoort JO17-3 - Olympia Boys JO17-1 die op 4 mei gespeeld wordt, is gewijzigd. De wedstrijd start om 14:45 uur. Vertrek vanuit Ommel om 13:45. Rijders Cas, Jord, Stijn, Tjerk.

Maikel van de Rijt nieuwe trainer Olympia Boys!

Maikel van de Rijt wordt met ingang van seizoen 2019-2020 de nieuwe trainer van Olympia Boys. De 44 jarige voormalig doelman is momenteel bezig aan zijn 4e seizoen bij Fiducia uit de Rips.


Maikel van de Rijt

Gouden Schoen 2018/2019

Met een mooi aantal wedstrijden op de teller wordt het ook tijd voor een eerste tussenstand van de Gouden Schoen!

Kamil en Brent zijn verder gegaan waar ze vorig jaar gebleven waren en voeren de ranglijst aan, waarbij dient te worden opgemerkt dat Kamil ook 2 doelpunten heeft mee gepikt bij het 2e. 

Regelmatig zullen we onze bezoekers van de site middels een update op de hoogte houden van de tussenstand van de Gouden Schoen.

Naam Team   Aantal doelpunten
Kamil Pijanowski 3,2   10
Brent Vulders 2   6
David Jasniak 3   4
Frank van Oosterhout 3   3
Rick Gooren 2   2
Jochem Weren 3   2
Ot Bakermans 2   2
Koen van Bree 1   1
Marijn van Bussel  1   1
Nick Megens 1   1
Sander Aarts 2   1
Kevin van Oosterhout 3   1
Frank van de Weijer 1   1
Dion vd Zanden 3   1
David Vermeulen 2   1
Dave vd Voort 1   1
Daan van Berlo 3   1
Fynn van der Bas 1   1
Oliver Nagy 1   1
Job Bakens 1   1

 

Privacy

Zoals je wellicht via de media hebt gehoord en gelezen is met ingang van 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.

Deze nieuwe wet moet de privacy van mensen beter beschermen. Het gaat om strengere regels voor het verwerken van persoonsgegevens. Het niet naleven van de nieuwe privacywet kan bestraft worden met hoge boetes. Deze nieuwe wet geldt ook voor onze vereniging. Want als RKVV Olympia Boys hebben we namelijk ook te maken met jullie persoonsgegevens waar we veilig mee om moeten gaan. Inmiddels hebben we als vereniging een privacybeleid opgesteld waarin u kunt lezen hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

- Klik hier om het privacyverklaring te downloaden (PDF) -

Waarom dit bericht?

De AVG beschermt de privacy van mensen op het gebied van hun persoonsgegevens. Onder persoonsgegevens worden ook het maken en publiceren van beeldmateriaal zoals foto’s en video’s verstaan. Als vereniging maken we ook gebruik van foto’s en video’s die we publiceren op o.a. website, social media, flyers, posters. Het doel hiervan is dat we je als lid maar ook andere belangstellenden (niet leden) hiermee informeren over de diverse activiteiten die er plaatsvinden bij RKVV Olympia Boys. Gericht op het verhogen van ieders betrokkenheid bij RKVV Olympia Boys. Door de invoering van de wet AVG hebben we echter uw individuele toestemming nodig voor het maken en publiceren van beeldmateriaal. U zult begrijpen dat het met terugwerkende kracht op papier toestemming te ontvangen van onze leden, praktisch een grote inspanning is. Om deze reden hebben we als bestuur besloten om je onder andere middels dit op de hoogte te brengen van ons privacybeleid. En verzoeken we je om per mail aan te geven of je bezwaar hebt tegen het maken en publiceren van beeldmateriaal. Voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar is het volgens de wetgeving noodzakelijk dat ouder/verzorger/voogd/wettelijke vertegenwoordiger aangeven of er bezwaar bestaat tegen het maken en publiceren van beeldmateriaal.

Moet ik nu iets doen?

Als je als lid niet wilt dat we bij gelegenheid je (team)foto of eventueel video publiceren op o.a. website, social media, flyers, posters van RKVV Olympia Boys, dan willen wij je vragen om voor 18 november 2018 een mail te sturen naar . In de mail geef je, onder vermelding van je naam, aan dat je bezwaar hebt tegen het gebruik van je foto’s en video’s. Als je jonger bent dan 16 jaar, dan dienen je ouder/verzorger/voogd/wettelijke vertegenwoordiger bezwaar te maken via een mail naar

Tot slot

Via de Voetbal.nl-app heb je zelf ook de mogelijkheid om te bepalen hoe je persoonsgegevens bij RKVV Olympia Boys geregistreerd worden. Middels onderstaande links wordt duidelijk op welke wijze je dit kunt doen:
https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000149837-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar
https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000063109-hoe-kan-ik-mijn-eigen-gegevens-bewerken-

Mocht je overige vragen hebben in het kader van de AVG, stuur dan een mail naar

Bestuur RKVV Olympia Boys