Waarschuwing oude browser
 

Sponsoractie van de Plus!

Maandag 22 januari start een sponsoractie bij PLUS Erik Gorissen welke loopt tot en met zaterdag 14 april.
Iedere klant ontvangt bij besteding van €5,00 een sponsorzegel ter waarde van €0.05.
Een volle spaarkaart met 20 zegeltjes is €1,00 waard voor onze vereniging.
De volle spaarkaarten kunnen elke week ingeleverd worden in de kantine of bij een van de bestuursleden.
Graag elke week inleveren zodat onze score in de winkel aangepast kan worden.
Aan het einde van de actie wordt een feestelijke uitreiking georganiseerd.

 

 

 

Dennis Wouterse opvolger van Rico van Mourik

Na afloop van dit seizoen volgt Dennis Wouterse Rico van Mourik op als hoofdtrainer van Olympia Boys. Met zijn 33 jaar is Dennis een jonge, enthousiaste en ambitieuze trainer welke goed past bij de club. Hij is momenteel trainer van Milheezer Boys die bij Olympia Boys in de 5e klasse speelt. Daar voor is hij 3 jaar hoofdtrainer bij Nederwetten geweest. Bij RKVVO heeft Dennis veel jeugdteams onder zijn hoede gehad in de 2e klasse. Wij wensen Dennis alvast veel plezier bij Olympia Boys in het volgende seizoen. We zullen hem dit seizoen twee keer treffen in de competitie tegen Milheezer Boys.

Dennis Wouterse

Vernielingen kunstgrasveld

Beste leden,

De laatste week hebben we erg veel overlast van jeugd op het kunstgrasveld. Dit hebben we vaker, maar helaas is het nu echt extreem aan het worden. We hebben als bestuur besloten buiten de openingstijden niemand meer op het sportpark toe te laten. Dit geldt voor leden en niet leden. We   hebben dit ook aan de politie gemeld en gevraagd extra toezicht te houden. Tevens hebben we camera’s hangen voor eventuele bewijslast.
Hieronder wat foto’s afgelopen vrijdag op het veld genomen. Overal ligt rotzooi op het veld, van pakken drinken, snoep, plastic, chips, etc. Wat echter alle fatsoensnormen te boven gaat is dat een stuk van het kunstgras is verbrand. Dit door vuurwerk of een bus DEO (welke ernaast lag) met vuur. Dit kunnen we niet meer herstellen. Kosten om dit te herstellen voor Olympia Boys.
Hierdoor besloten niemand meer op het veld toe laten buiten openingstijden.  De politie heeft inmiddels een jongen uit Asten reeds opgeschreven.