Waarschuwing oude browser
 

Sportpark nog gesloten t/m ten minste 28 april

Op basis van de maatregelen blijft het sportpark gesloten tot en met ten minste 28 april a.s., waarbij opgemerkt dat het sportpark gesloten blijft tot aan de datum waarmee het kabinet de termijn mogelijk verlengt.

Challenge 3

Het is weer weekend. Tijd voor challenge 3!

Veel succes met de uitvoering en wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen!

Challenge 2

Het is weer weekend. Tijd voor challenge 2!

Veel succes met de uitvoering en wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen!

Update Coronavirus - Einde voetbalseizoen

Door de KNVB is naar aanleiding van de getroffen maatregelen d.d. 31 maart jl. het besluit genomen dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Daarbij is door de KNVB besloten dat voor dit seizoen geen eindstanden gelden.

Dit houdt in dat er geen kampioenen zijn, geen promovendi en geen degradanten. Ook worden de bekercompetities op het amateurniveau niet uitgespeeld.
Het besluit heeft tot gevolg dat ieder team het aankomend seizoen 2020-2021 start in dezelfde klasse als waarin het gestart is aan het begin van het seizoen 2019-2020.

Dit betekent dat we de voorbereidingen op de competitie met in het bijzonder de teamindeling vervroegd kunnen treffen. In overleg met de technische commissie worden de komende periode de gevolgen voor de teamindeling in kaart gebracht en worden de teamindelingen voor het komende seizoen opgemaakt.

Mocht je hier vragen en/of opmerkingen over hebben, mail deze dan tijdig naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Siem en Sio pupillen van de week

Vandaag hadden we bij de wedstrijd Olympia Boys 1 - RKSVN 1 twee pupillen van de week. Dit keer was de eer aan Siem Wijnen en Sio Vervoordeldonk van de JO8. Zij hebben een super middag gehad. Met een oorkonde, een voetbal met handtekeningen van alle spelers en een glimlach op hun gezicht gingen ze voldaan naar huis.