Waarschuwing oude browser
 

EHBO cursus

Weet jij wat je moet doen als er iets gebeurt in je omgeving, zorg dat je weet hoe je het beste kunt handelen.
EHBO Vereniging Asten start op maandagavond in november 2017 met een basiscursus EHBO. Nieuw is dat de module Eerste Hulp aan Kinderen is toegevoegd aan het eenheidsdiploma. Verder komt de reanimatie, bedienden van de AED, verbandleer en vele andere onderwerpen aan bod.
Heb je zin om mee te doen met de cursus meld je dan snel aan er zijn nog plaatsen vrij.

Basiscursus EHBO:
Dit is een cursus voor personen vanaf 16 jaar. Vanaf 14 jaar mag alleen met toestemming van de ouders en het bestuur van EHBO vereniging Asten.
Deze cursus bestaat uit de basisvaardigheden EHBO, incl. reanimeren, het gebruik van een AED, de module verbandleer en Eerste Hulp aan Kinderen. De cursus start in november en bestaat uit 4 lessen van 3 uur en 6 lessen van 2 uur.
Kosten: € 157,50 incl. examen, cursusboek en materialen.

Cursus EHaK:
Eerste hulp aan kinderen is een cursus zowel voor gastouders,  kinderdagverblijven als voor ouders met opgroeiende kleine kinderen.
Deze cursus start in februari en bestaat uit 6 lessen van 2 uur.
Kosten: € 75,= incl. boek en een diploma.

Cursus EHLdeLijn:
Dit is een cursus die heel geschikt is voor ouders, leiders, trainers en verzorgers van (sport-) verenigingen. Bij deze cursus leer je eerste hulp te verlenen bij ongevallen in en om het sportveld. Deze lessen worden gegeven in 4 avonden van 3 uur en start in november.
Kosten: € 65,= incl. cursusboek en materialen


Voor nadere inlichtingen: www.ehboasten.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.