Waarschuwing oude browser
 

Voetbalplaatjesactie Albert Heijn

Inmiddels loopt de voetbalplaatjes actie al volop. Hierbij nog enkele mededelingen omtrent deze actie:
 
* De actie duurt nog tot 17 december.
* De posters die in de winkel hangen met onze leden erop komen na de actie onze kant op en dan zullen wij die verdelen onder de desbetreffende leden. U hoeft hiervoor dus niet zelf de AH te benaderen of daar de posters op te halen. De posters waar meerdere personen opstaan zullen door de AH doormidden gesneden worden en ook verdeeld worden over de drie verenigingen.
* U kunt daarnaast van uw voetbalplaatje een poster bestellen voor een prijs van € 14,95 (50x70, foto zonder naam eronder). Van elke bestelde poster gaat er € 2,50 naar onze vereniging. De posters kunnen besteld worden bij de service balie van de Albert Heijn
* Er zijn nog volop voetbalboeken beschikbaar. Neem er gerust eentje mee. Ze liggen in de kantine en zijn beschikbaar voor iedereen, ook voor degene die niet op een voetbalplaatje staan. Daarnaast hebben nog niet alle mensen die op een plaatje staan hun boek meegenomen of hebben we onverhoopt gemist met het uitdelen, deze kunnen ook een boek meenemen uit de kantine.
* U kunt van 1 december tot 18 december uw statiegeldflessen inleveren. Druk op de gele knop en de waarde van uw statiegeld gaat naar onze vereniging.