Waarschuwing oude browser
 

Kaartverkoop Olympia Boys Gala

Beste Olympia Boy,

Allereerst wil ik u hartelijk danken voor uw bijdrage voor onze mooie vereniging. Actief of rustend, zonder leden kan onze voetbalvereniging niet bestaan. Als blijk van waardering wil ik u namens Olympia Boys graag uitnodigen op onze eerste gala-avond op zaterdag 7 december aanstaande.

De eerste editie zal plaatsvinden bij Hotel Nobis in Asten. Dit nieuwe clubevenement biedt naast het nodige plezier ook de mogelijkheid om herinneringen met uw oud teamgenoten op te halen dan wel de plannen met uw huidige teamgenoten nader uit te denken. Daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om nader kennis te maken met het nieuwe bestuur. Een hapje, drankje en entertainment wordt voor u verzorgd.

Vanaf 20.30u wordt u verwelkomd met een glas champagne waarna de avond feestelijk geopend zal worden. Voor deze compleet verzorgde avond wordt een eigen bijdrage van € 35,- p.p. gevraagd. Natuurlijk hopen we op een groot animo om van het Olympia Boys Gala een jaarlijks terugkerend event te maken.

Ik hoop u te ontmoeten op de eerste editie van het Olympia Boys Gala en hef graag samen met mijn mede bestuursleden met u het glas op de toekomst van onze mooie vereniging.

Namens bestuur RKVV Olympia Boys en galacommissie,

Jaap van Lieshout, voorzitter

Bekijk hier de uitnodiging

Dresscode: Gala kleding of casual chic