Waarschuwing oude browser
 

Verslag 12e editie Winterloop

Verslag 12e editie Winterloop RKVV Olympia Boys dd 12-01-2020

Een tevreden organisatie van de 12e editie van de jaarlijkse winterloop in Ommel. Een recordaantal van 102 deelnemers verscheen aan de start waarvan een deel ook kinderen en wandelaars.

Prachtig weer, een goede conditie van het parcours en een recordaantal deelnemers; wat wil je nog meer als organisatie. Het sportpark in Ommel was een kleurrijk geheel op deze zondagmorgen terwijl de muziek via de geluidsinstallatie over de velden schalmde. Om 10.30 uur vertrokken de deelnemers over één, twee of drie rondes naar keuze. De jeugd vertrok een halve minuut later over de afstand van één ronde van 2,8 km.

De snelste bij de jeugd was Max van Rooy in een tijd van 14,28 min. maar vond de afstand van één ronde niet voldoende en liep de volle drie ronden met de volwassen deelnemers omdat hij wilde weten of hij dat kon. Met een geweldige eindtijd van 42,16 min. over de volle afstand van 3 ronden versloeg hij zelfs menig volwassen deelnemer. Proficiat met deze prestatie.

Op de tweede plaats eindigde Meike Maas in een tijd van 15,15 min met daarachter Jochem Beijers in een tijd van 15,48 min op de derde plaats. Bij de dames was Fiona Jaberg de snelste over de totaalafstand van 8,3 km over drie rondes in een tijd van 37,33 min. Gevolgd door Linda Verstappen in een tijd van 43,09 min en op de derde plaats Ilse Derks in een tijd van 43,13 min. Bij de heren ging de 1e plaats naar John Tielen in een tijd van 31,00 min met op een 2e plaats Wouter Bierings in een tijd van 31,22 min terwijl de 3e plaats naar Daniël Drumme ging in een tijd van 32,45 min.

Na de huldiging en uitreiking van de prachtige prijzen welke beschikbaar waren gesteld door Bakkerij van de Mortel werd er onder genot van een lekker kop soep, en glühwein nog gezellig na gekletst in de ontmoetingsruimte. Een geslaagd evenement wat in 2021 ongetwijfeld een herhaling krijgt.

Klik hier voor enkele foto's