Waarschuwing oude browser
 

Update Coronavirus - Einde voetbalseizoen

Door de KNVB is naar aanleiding van de getroffen maatregelen d.d. 31 maart jl. het besluit genomen dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Daarbij is door de KNVB besloten dat voor dit seizoen geen eindstanden gelden.

Dit houdt in dat er geen kampioenen zijn, geen promovendi en geen degradanten. Ook worden de bekercompetities op het amateurniveau niet uitgespeeld.
Het besluit heeft tot gevolg dat ieder team het aankomend seizoen 2020-2021 start in dezelfde klasse als waarin het gestart is aan het begin van het seizoen 2019-2020.

Dit betekent dat we de voorbereidingen op de competitie met in het bijzonder de teamindeling vervroegd kunnen treffen. In overleg met de technische commissie worden de komende periode de gevolgen voor de teamindeling in kaart gebracht en worden de teamindelingen voor het komende seizoen opgemaakt.

Mocht je hier vragen en/of opmerkingen over hebben, mail deze dan tijdig naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..