Onze club onze toekomst

Lid worden

Lid worden van Olympia Boys? Dat is volop sport voor jou!

Met 1 of  2 keer per week trainen blijf je in vorm zodat je op zaterdag of zondag onze clubkleuren kunt uitdragen tijdens een wedstrijd. In het veld strijden we samen voor het beste resultaat en staan presteren en teamgevoel hoog in het vaandel. Buiten de lijnen tref je een gemoedelijk verenigingsleven met uitdagende activiteiten en gezellige evenementen.

Overtuigd? Download hier dan het aanmeldingsformulier! Vul het formulier in en stuur het op naar Olympia Boys. Mailen mag ook, naar secretariaat@olympiaboys.nl, of je kunt het afgeven bij één van onze bestuursleden.

Wil je meer weten? Bekijk dan de sfeerimpressies op deze website en ontdek wat Olympia Boys jou te bieden heeft!

Overschrijven naar Olympia Boys

Ben je al lid van een andere voetbalvereniging, maar wil je overstappen naar Olympia Boys? Dan moet je dit via je huidige vereniging melden aan de KNVB.

Overstappen kan niet op elk moment, let hierbij op de geldende overschrijvingstermijn van 15 juni!

Lid aanbrengen

Ken je iemand, jong of oud, die graag wil gaan voetballen in zijn/haar vrije tijd? Meld hem/haar aan bij Olympia Boys! Gebruik hiervoor het formulier ‘lid aanbrengen’.

Contributie

De contributie moet betaald zijn voor 15 september 2020. Een eventuele automatische incasso zal ook rond deze datum plaatsvinden. Graag hier rekening mee houden.

Indien een actieve speler op deze datum de contributie niet heeft voldaan of niet beschikt over een geschikte foto op de digitale spelerspas, mag er niet gevoetbald worden tot er is voldaan aan de voorwaarden.

Indien iemand gebruik wil maken van automatische incasso kan men hiervoor terecht bij de penningmeester of een mail sturen naar administratie@olympiaboys.nl.

Mocht je vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar secretariaat@olympiaboys.nl of je wenden tot één van de bestuursleden.

Contributie seizoen 2020-2021

Nieuwe jeugdspelers betalen het eerste seizoen slechts €25,-

Jeugdspelers JO8: €55,-
Jeugdspelers JO11: €60,-
Jeugdspelers JO13: €60,-
Jeugdspelers JO17: €65,-
Jeugdspelers JO19: €65,-

Senioren €110,-
Alleen trainen € 50.-
Rustende Leden € 30,-
Begunstigers €30,-

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA