Onze club onze toekomst

Lid worden

Lid worden van Olympia Boys? Gebruik ons Inschrijvingsformulier

Met 1 of  2 keer per week trainen blijf je in vorm zodat je op zaterdag of zondag onze clubkleuren kunt uitdragen tijdens een wedstrijd. In het veld strijden we samen voor het beste resultaat en staan presteren en teamgevoel hoog in het vaandel. Buiten de lijnen tref je een gemoedelijk verenigingsleven met uitdagende activiteiten en gezellige evenementen.

Overtuigd? Meld je dan nu aan via het inschrijvingsformulier. Wil je liever eerst een keer meetrainen om te bekijken of Olympia Boys bij je past? Meld je dan aan voor een proeftraining.

Wil je meer weten? Bekijk dan de sfeerimpressies op deze website en ontdek wat Olympia Boys jou te bieden heeft!

Overschrijven naar Olympia Boys

Ben je al lid van een andere voetbalvereniging, maar wil je overstappen naar Olympia Boys? Geef dan in het inschrijvingsformulier aan wie je voormalig of huidige vereniging is.

Overstappen kan niet op elk moment, let hierbij op de geldende overschrijvingstermijn van 15 juni!

Contributie

De contributie seizoen 2022/2023 moet betaald zijn voor 15 september 2023. Een eventuele automatische incasso zal ook rond deze datum plaatsvinden. Graag hier rekening mee houden.

Indien een actieve speler op deze datum de contributie niet heeft voldaan of niet beschikt over een geschikte foto op de digitale spelerspas, mag er niet gevoetbald worden tot er is voldaan aan de voorwaarden.

Indien iemand gebruik wil maken van automatische incasso kan men hiervoor terecht bij de penningmeester of een mail sturen naar administratie@olympiaboys.nl.

Mocht je vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar secretariaat@olympiaboys.nl of je wenden tot één van de bestuursleden.

Contributie seizoen 2023-2024

Nieuwe jeugdspelers betalen het eerste seizoen slechts €25,-

Jeugdspelers JO7: €55,-
Jeugdspelers JO8: €55,-
Jeugdspelers JO10: €60,-
Jeugdspelers JO13: €60,-
Jeugdspelers JO17: €65,-

Senioren €110,-
Alleen trainen € 50.-
Rustende Leden € 30,-
Begunstigers €30,-

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA