Onze club onze toekomst

Verhuur kunstgrasveld

3 maart 2020

Het sportpark in Ommel bestaat uit twee voetbalvelden waarvan een natuurgrasveld en sinds 2014 ook een prachtig kunstgrasveld welke met veel plezier door voetbalvereniging Olympia Boys alsook korfbalvereniging ODC worden gebruikt.

Buiten de gebruiksuren van deze verenigingen bieden wij derden de mogelijkheid om het kunstgrasveld te huren. Zo kan het worden gebruikt voor sportdagen, trainingen, clinics, wedstrijden en meer. Ideaal voor andere verenigingen, maar ook geschikt voor school-, bedrijfs- en familie-uitjes. Het kunstgrasveld is volledig omheind met een hekwerk en beschikt over goals, dug-outs en veldverlichting. De lichtmasten creƫren voldoende licht voor het spelen van wedstrijden in de avond.

Het veld wordt door bovengenoemde verenigingen intensief gebruikt. Heeft u interesse om het kunstgrasveld te huren? Informeer dan tijdig naar de beschikbaarheid. Bijzonder is dat u de huur van het kunstgrasveld ook kunt combineren met het huren van de kleedlokalen/douches en zelfs het gebruiken van de kantine (incl. personeel)! Voor meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en prijzen kunt u hier klikken.

Heeft u vragen, interesse of wilt u naar de beschikbaarheid informeren, stuur dan een e-mail naar accommodatie@olympiaboys.nl.

Overig nieuws

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA