Onze club onze toekomst

De Olympia Boys Webshop hangt in de lucht!

14 november 2020

Met trots presenteerden wij aan het begin van het seizoen onze nieuwe kledingclublijn. Enkele leden hebben hier al gebruik van gemaakt en lopen trots in blauw/zwarte kleding over onze velden heen.

Sinds kort staat er een speciale webshop voor leden van Olympia Boys online. Hier kun je uit onze eigen clublijn trainingspakken, trainingsjassen, polo’s, shirtjes en tassen bestellen. Daarnaast zijn er ook spullen zoals ballen, scheenbeschermers en ander voetbalmateriaal te vinden.

Hoe kan je bestellen?

Je kunt de webshop bezoeken via de volgende link: https://sportbijwillem.nl/olympiaboys

Daar kan je een bestelling plaatsen, waarna je een sms ontvangt als alles klaarligt. Vervolgens kan je aangeven of je je bestelling wilt laten bezorgen of dat je deze zelf ophaalt in de winkel.

Betalen gebeurt pas na levering en eventueel na het bedrukken. Dat laatste gaat altijd in overleg, in verband met de plaats en de kleur van de naam en het logo.

Heb je vragen over de kleding clublijn? Loop dan even binnen Bij Willem (de koffie staat klaar) of neem contact met hem op via het telefoonnummer wat vermeld staat op de webshop.

Welkomactie

Als welkomactie worden alle artikelen kosteloos van een naam en/of clublogo voorzien.

Het is zeker de moeite waard om te kijken en ook eventueel een leuke tip voor een kado voor Sinterklaas of Kerstmis.

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA