Onze club onze toekomst

Geslaagde seizoensopening

4 oktober 2021

Na een lange tijd van relatieve stilte op sportpark Ommel door de coronapandemie, rolde zondag 26 september jl. eindelijk de bal weer in de senioren competities van voetbalvereniging Olympia Boys. Leden troffen elkaar langs de lijn van de voetbalvelden en samen met korfbalvereniging ODC werd deze dag, ingegeven door het mooie weer, voornamelijk buiten gevierd.

Door Olympia Boys werd stilgestaan bij leden en geliefden die in de coranaperiode zijn overleden en waarvan enkel op afstand afscheid  genomen is kunnen worden. Ook werd het respect uitgesproken naar de naasten waarmee het verdriet door de geldende beperkingen enkel op afstand gedeeld kon worden. Hiervoor klonk een minuut een groot en waardig applaus op het sportpark.

Bezoekers van het sportpark Ommel waren deze middag ook getuige van opnames van SBS6 voor het programma Massa is Kassa van de familie Gillis. PeterGillis.nl is met ingang van het vorige seizoen samen met Lolaar Spuitgiettechniek B.V. en Gebroeders Swinkels Vlierden, shirt- en kledingsponsor van de verschillende senioren elftallen.

De sponsoren Lolaar Spuitgiettechniek B.V., Gebroeders Swinkels Vlierden, Peter Gillis.nl en ONA prijken vanaf afgelopen zondag ook bij de ontvangst op het sportpark aan de muur van de ontmoetingsruimte. De andere sponsoren van de vereniging prijken in grote getalen naast de voetbalvelden, waaruit blijkt dat de vereniging breed gedragen wordt.

De vereniging is trots op haar vele vrijwilligers en haar sponsoren, die in tijde van corona de club trouw zijn gebleven. Samen met hen gaat Olympia Boys de toekomst in.

Bekijk hier de foto’s

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA