Onze club onze toekomst

Gezocht: clubscheidsrechters

19 augustus 2020

Om de vele wedstrijden die jaarlijks gespeeld worden in goede banen te leiden, zijn scheidsrechters nodig. Vrijwel alle scheidsrechters op de amateurvelden zijn vrijwilligers. Voetballiefhebbers van alle leeftijden die het leuk vinden om wedstrijden in het amateurvoetbal goed te laten verlopen.

Zij zorgen ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen.

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Om een tekort aan clubscheidsrechters te voorkomen zijn we dringend opzoek naar ouders, leiders en jeugdleden die af en toe een wedstrijd willen fluiten. Indien gewenst kunnen we vanuit de club een opleiding/cursus regelen.

Indien je interesse hebt in het fluiten van (jeugd)wedstrijden en/of het volgen van een cursus dan kun je contact opnemen met scheidsrechtercoördinator Paul van de Hurk (06-30572275)

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA