Onze club onze toekomst

Corona-maatregelen verdwijnen in stappen

18 februari 2022

Op 15 februari jl. heeft minister Kuipers nieuwe versoepelingen aangekondigd ten aanzien van de landelijk Corona-maatregelen. De versoepelingen gaan in stappen, hieronder de relevante zaken voor het voetbal:

Stappenplan:

  1. Tot 25 februari 2022 is er voor het betreden van de kantine, de toiletten en/of de kleedlokalen wel een coronatoegangsbewijs nodig. De daar geldende 1,5 meter, het mondkapje bij rondlopen en een vaste zitplaats komen per 18 februari te vervallen. Tot 25 februari geldt voor een sportpark alsook de kantine een openingstijd van maximaal 01.00 uur.
  2. Op vrijdag 25 februari 2022 nemen we afscheid van de laatste maatregelen. Het coronatoegangsbewijs hoeft dan niet meer getoond te worden bij het betreden van de kantine, de toiletten en/of de kleedlokalen. Ook vervallen op dat moment alle beperkingen op openingstijden, waardoor de reguliere openingstijden weer van kracht zullen zijn.

Voor een uitgebreide toelichting van de richtlijnen die gelden voor ons sportpark, verwijzen wij je graag naar ons Corona-protocol. Deze vind je hier. Wij vertrouwen op ieders medewerking!

Overig nieuws

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA