Onze club onze toekomst

Gezamelijk statement

14 september 2020

Gezamenlijk statement van de zeven voetbalverenigingen in de gemeenten Asten en Someren

Beste voetballiefhebbers in Asten en Someren,
We staan voor de start van een nieuwe competitie. Jaarlijks een moment waar we met z’n allen naar uitkijken. De meeste clubs hebben al een aantal oefen- en/of bekerwedstrijden achter de rug en dat is een goed teken: de bal rolt weer.

Tegelijkertijd is ook nog altijd duidelijk dat de Coronacrisis ook impact heeft op de sportwereld. Ook in onze gemeenten. Alle voetbalverenigingen hebben maatregelen getroffen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken om weer naar het sportpark te komen. De effecten van deze maatregelen vallen echter in het niet, zonder uw hulp.

Na overleg tussen de verenigingen in de gemeenten Asten en Someren waarin we een aantal onderlinge afspraken gemaakt hebben, willen we daarnaast een nadrukkelijk beroep op iedereen om zich aan de 1,5 meter afstand te houden. In de kantine, kleedkamer en langs de lijn. Neem kennis van de regels die de club heeft opgesteld voordat we u weer mogen verwelkomen bij de start van het nieuwe seizoen. De boetes die wij als clubs kunnen krijgen zijn fors. Geld dat we liever in onze jeugdopleidingen willen steken, of in onze faciliteiten.

We vragen om uw begrip als u wordt aangesproken op het naleven van de regels.

Dit seizoen zal anders voelen dan voorgaande, maar we hebben er vertrouwen in dat we er in Asten en Someren samen weer een mooi voetbalseizoen van kunnen maken.

Dank voor uw medewerking en veel voetbalplezier!

Overig nieuws

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA