Onze club onze toekomst

Nieuwe coronamaatregelen met ingang van dinsdag 14 oktober 2020

14 oktober 2020

Onze minister-president heeft in zijn persconferentie d.d. 13 oktober jl. de maatregelen verder aangescherpt, waarbij het sporten op ons sportpark verder wordt beperkt.

  • Vanaf woensdag avond 14 oktober 18.00 uur is sporten op ons sportpark voor leden tot 18 jaar enkel toegestaan voor trainingen, wedstrijden zijn afgelast.
  • Vanaf woensdag avond 14 oktober 18.00 uur is sporten op ons sportpark voor leden vanaf 18 jaar niet toegestaan, waardoor zowel trainingen als wedstrijden zijn afgelast.

De maatregelen zijn afgekondigd voor ten minste de komende vier weken. Na twee weken wordt beoordeeld of dat de getroffen maatregelen het gewenste effect hebben gehad en of de maatregelen na vier weken weer kunnen worden afgeschaald, behouden dienen te blijven dan wel dienen te worden opgeschaald.

Voor de trainingen van onze jeugd blijft gelden dat de kleedlokalen gesloten zijn, dat de kinderen (zo veel mogelijk) omgekleed bij de poort worden afgezet en dat het sportpark verder gesloten blijft.

We verwijzen hierbij ook naar de protocollen van de KNVB en NOC*NSF als ook onze eigen protocollen.

Door de maatregelen wordt het weer wat stiller op ons sportpark. Let goed op elkaar en we hopen elkaar snel weer te mogen ontmoeten op ons mooie sportpark, in goede gezondheid.

Richtlijnen Covid19
  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA