Onze club onze toekomst

Ook senioren kunnen weer trainen!

18 januari 2022

Per 15 januari 2022 zijn er nieuwe landelijke coronamaatregelen van toepassing. Vanaf dat moment is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en om onderlinge wedstrijden op de club te spelen, zonder beperkingen in groepsgrootte, tijdstip of de 1,5e meter afstandsregel. Zoals reeds gecommuniceerd op de groepsapps worden de trainingen voor de senioren en veteranen vanaf 18 januari 2022 ook weer hervat.

Verder gelden de volgende bijzonderheden:

  • Kleedlokalen bij trainingen van senioren/veteranen blijven gesloten, dus sporter worden vriendelijk verzocht om thuis om te kleden en te douchen. Bij trainingen van junioren zijn de kleedlokalen geopend waarbij sporters van 13 jaar en ouder in het lokaal een mondkapje dienen te dragen.
  • Competitiewedstrijden zijn helaas nog niet toegestaan en zullen daarom in ieder geval tot en met 28 januari 2022 niet plaatsvinden.
  • De kantine blijft gesloten en publiek is helaas nog niet welkom.

Voor een uitgebreide toelichting van de richtlijnen die gelden voor ons sportpark, verwijzen wij je graag naar ons Corona-protocol. Deze vind je hier. Wij vertrouwen op ieders medewerking!

Overig nieuws

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA