Onze club onze toekomst

8-weekse voetbalacademie bij Olympia Boys

4 maart 2022

25 maart gaat Voetbal en Keepersacademie Nederland starten met een 8-weekse voetbalacademie bij Olympia Boys in Ommel.
Op vrijdagmiddag zal er wekelijks getraind gaan worden in kleine groepjes. De duur van de training is 60 minuten.
De trainingen zullen onder leiding staan van trainers werkzaam in het profvoetbal onder andere bij PSV.
Daarnaast train je met de beste en gaafste materialen, zoals bijvoorbeeld SmartGoals, een combinatie tussen voetbal en gamen!

Er zal getraind worden op vrijdag tussen 17:30 uur en 20:00 uur. De trainingsduur is 60 minuten.(De definitieve trainingstijd zal bepaald worden n.a.v. de inschrijvingen).De trainingen vormen een fantastische toevoeging op huidige clubtrainingen!
Door ontwikkeling van het individu wordt ook het algehele teamniveau beter!

Voorafgaand zullen de spelers en speelsters een officieel contract ondertekenen, daarnaast ontvangen ze een trainingsshirt en achteraf een certificaat van deelname. De prijs voor 8 trainingen bedraagt €129,- p.p.
Ben je al in het bezit van het originele trainingsshirt, dan kun je n.v.t. aanvinken en betaal je maar €119,- inschrijfgeld.

Voor leden van Olympia Boys geldt: bij het kiezen van de juiste maat shirt, kies voor de maat incl (lid van Olympia Boys) erachter. Leden van Olympia Boys ontvangen €10,- korting!

Trainingsdata: 25-3/1-4/8-4/15-4/22-4/29-4/6-5/13-5.Voor extra informatie kunt u terecht op de website van Voetbal & Keepers Academie: www.voetbalenkeepersacademie.nl

Overig nieuws

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA