Onze club onze toekomst

Nieuwe coronamaatregelen met ingang van 29 september 2020

29 september 2020

Onze minister-president heeft in zijn persconferentie d.d. 28 september jl. helaas opnieuw ingrijpende maatregelen afgekondigd.
Maatregelen die onze maatschappij, de sportwereld en daarbij ook Olympia Boys raken.

Het goede nieuws is dat sporten op ons sportpark mogelijk blijft, helaas echter wel met onderstaande beperkingen.

  • Vanaf dinsdag avond 18.00 uur zijn supporters bij trainingen en wedstrijden niet meer toegestaan op het sportpark.
  • Vanaf dinsdag avond 18.00 uur is de ontmoetingsruimte gesloten, zowel na de trainingen op donderdagavond als bij wedstrijden van jeugd en senioren.

Het sportpark is helaas niet meer toegankelijk voor ouders en toeschouwers, dat betekent dat kinderen die naar de training of wedstrijd worden gebracht, bij de poort moeten worden afgezet en opgehaald. Graag rekening houden bij ophalen en brengen met 1.5m afstand.

Bij uitwedstrijden van jeugdleden geldt dat de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding vallen. Zij zijn dus welkom op de andere sportparken en mogen blijven kijken naar de wedstrijd, rekening houdend met 1.5m afstand.

Houd bij bovenstaande maatregelen rekening dat andere sportverenigingen dezelfde maatregelen dienen te treffen en dat ook hier sportparken voor supporters zijn gesloten.
De maatregelen zijn afgekondigd voor ten minste de komende drie weken. Hierna wordt beoordeeld of dat de getroffen maatregelen het gewenste effect hebben gehad en of de maatregelen als dan weer kunnen worden afgeschaald, behouden dienen te blijven dan wel dienen te worden opgeschaald.

Olympia Boys was goed bezig en blijft goed bezig voor wat betreft de maatregelen op het sportpark om de 1,5m afstand te blijven borgen. Hierbij staat de gezondheid van leden en bezoekers van het sportpark voorop. We hebben opgeroepen en blijven oproepen om de maatregelen te blijven opvolgen en het gezonde verstand te blijven gebruiken. We verwijzen hierbij ook naar onze website www.olympiaboys.nl waar een verwijzing naar de protocollen van de KNVB en NOC*NSF is opgenomen als ook onze eigen protocollen. Wij houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het zal weer wat stiller worden op ons sportpark, maar wanneer we massaal gehoor geven aan de oproep en onze verantwoordelijkheid nemen, komen onze inspanningen ten goede aan eigen gezondheid en die van anderen.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag.

Met gezonde groet,
Bestuur Olympia Boys

Richtlijnen Covid19

Overig nieuws

  • PeterGillis.nl
  • Kringloop ONA